Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
FIVB

Prezentaciju “Razvoj odbojke u Srbiji” predstavio Vladimir Grbić

Prije početka 34. Kongresa FIVB, koji će se održati od 30. oktobra do 1. novembra u Kaljariju su organizovane jednodnevne “radionice” za Nacionalne federacije u kategorijama 1 i 2 sa temom “Od vizije do akcije”. Vladimir Grbić, potpredsjednik Odbojkaškog saveza Srbije i član Komisije za razvoj svetske odbojke FIVB, predstavio je učesnicima “radionice” video prezentaciju “Razvoj odbojke u Srbiji”, kao i strategiju razvoja u budućnosti.

Delegatima su predloženi budući zadaci i u kom smjeru bi trebalo da rade, kako bi bili uspješniji. Cilj je da se kroz otvoreni dijalog uspostavi još bolja saradnja između svih članica FIVB.

Predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković sa Vladimirom Grbićem, Petrom Jovanovskim, Milutinom Popovićem i Draženkom Haračićem
Predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković sa Vladimirom Grbićem, Petrom Jovanovskim, Milutinom Popovićem i Draženkom Haračićem

Po kategorizaciji federacija FIVB u 1. i 2. kategoriji se nalazi ukupno 160 Nacionalnih federacija. U 1. kategoriji (ukupno 82 federacije) je 27 federacija iz Afrike (CAVB), 24 federacije iz Azije (AVC), 11 federacija iz Evrope (CEV), 18 federacija iz Severne i Srednje Amerike (NORSEKA) i 2 federacije iz Južne Amerike (CSV). U 2. kategoriji (ukupno 78 federacija) je 20 federacija iz Afrike (CAVB), 24 federacije iz Azije (AVC), 18 federacija iz Evrope (CEV), 11 federacija iz Severne i Srednje Amerike (NORSEKA) i 5 federacija iz Južne Amerike (CSV).

U elitnoj, 5. kategoriji nalazi se samo 9 federacija: Srbija, Italija, Rusija i Poljska iz Evrope (CEV), Brazil iz Južne Amerike (CSV) i Kina, Japan i Tajland iz Azije (AVC).

Cvetko Pajković, predsjednik i Ivan Bošković, generalni sekretar, predstavljaće Odbojkaški savez Crne Gore na Kongresu u Kaljariju.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button