Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVSlajdertiker

Održan sastanak za Evropske igre u Bakuu

Večeras je u Kaljariju, na Kongresu FIVB održan sastanak nacionalnih Federacija članica Evropske odbojkaške Konfederacije, a glavna tema sastanka je bila nastup reprezentacija u Svjetskoj ligi i na Evropskim igrama u Bakuu.

Od Nacionalnih federacija je traženo da i u Svjetskoj ligi i na Evropskim igrama igraju sa najboljim mogućim timovima.

Predstavnici nacionalnih selekcija, koje su kandidati za učestvovanje u ovim takmičenjima, su iskazali želju da učestvuju na oba takmičenja.

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković je istakao da je Crna Gora zainteresovana za oba takmičenja, međutim pravo učešća na Evropskim igrama u Bakuu imaju 11 prvorangiranih reprezentacija po CEV rang listi (plus domaćin Azerbejdžan). S obzirom da su 10 prvorangiranih selekcija potvrdile učešće, dok su dvije reprezentacije dobile rok do 18.novembra da se izjasne, šanse Crne Gore da učestvuje na ovom takmičenju su minimalne, jer se nalazi na osmom mjestu liste čekanja, pa je predsjednik OSCG Pajković potvrdio zainteresovanost za učešće u Svjetskoj ligi.

Postavljen je rok da Federacije pošalju definitivan odgovor na adresu CEV-a do 18. novembra 2014. godine.

Sastanku je, osim predsjednika Pajkovića, prisustvovao i generalni sekretar Ivan Bošković.

Sastanak povodom Svjetske lige i Gran Prija je zakazan za sjutra.

Impression

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button