Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Počeo turnir veterana na Cetinju, Vušurović uručio zahvalnice učesnicima

Trinaestojulski odbojkaški turnir veterana, koji organizuje OK “Lovćen” uz podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore i Prijestonice Cetinje, počeo je u nedjelju u Sportskom centru „Lovćen“, i trajaće do 13. jula.

Na turniru koji se ove godine održava po prvi put učestvovaće šest muških i dvije ženske ekipe. Prema propozicijama, svaka ekipa odigraće dnevno po dvije utakmice.

Prijestonica Cetinje uvijek će podržavati ovakve manifestacije, kazao je Vladimir Sekulić iz Sekretaririjata za kulturu sport i mlade, izražavajući nadu da će ovaj turnir postati tradicionalan.

Sekratarijat za kulturu sport i mlade će uvijek podržavati ovakve aktivnosti, i uvijek će vam biti na raspolaganju. Nadamo se da će ovaj turnir postati tradicionalan, i da će amateri i veterani Cetinja što češće biti posjetioci ovakvih sportskih manifestacija – kazao je Sekulić.

Prema riječima organizatora ovog turnira, predsjednika Odbojkaškog kluba “Lovćen”, Slobodana Borozana, ovo je idealna prilika za druženje starih poznanika sa terena, upućujući zahvalnost treneru kluba Zoranu Martinoviću za organizaciju ovakve manifestacije.

Ispred Odbojkaškog kluba „Lovćen“ želim da pozdravim sve učesnike turnira, da poželim svima uspjeh bez povreda. Zahvaljujem se na entuzijazmu šefa struke kluba Zorana Martinovića, koji nas je okupio kako bi se družili u ovim ozbiljnim momačkim godinama, poslije aktivnog učešća na takmičenjima, kazao je Borozan.

Prvi dan turnira uveličao je Igor Vušurović, saradnik za razvoj odbojke OSCG i osvajač zlatne medalje sa selekcijom Jugoslavije na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sidneju, koji je učesnicima uručio zahvalnice.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button