Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
FIVBRazno

Počelo licenciranje agenata (menadžera) igrača i trenera

Svjetska odbojkaška federacija, FIVB, saopštila  je, da je u skladu sa nedavno usvojenim Pravilnikom o agentima (menadžerima) FIVB, otvoren postupak licenciranja agenata (menadžera) igrača i trenera. FIVB će od 1. aprila 2015. izdavati licence kandidatima koji ispunjavaju uslove i koji se budu kvalifikovali, uz želju da što više agenata podnese prijavu za dobijanje licence.

Pravilnik o agentima FIVB omogućava pravičan, usklađen i transparentan sistem za licencirane agenata i ima za cilj da obezbijedi dovoljan nivo zaštite za sportiste i trenere koji koriste njihove usluge. Pravilnik čini sastavni dio pravnog okvira Svjetske odbojkaške federacije (FIVB). Ova pravila se odnose na međunarodne transfere i ugovorne odnose sportista i trenera kada pristanu da svoje usluge obavljaju van teritorije njihove Federacije.

Pojedinci koji žele da postanu licencirani agenti treba da budu upoznati sa Pravilnikom u kojem se nalaze sve informacije o postupku podnošenja zahtjeva.

Pravilnik o agentima FIVB možete pronaći na sajtu FIVB: http://www.fivb.org/EN/FIVB/Legal.asp ili http://www.fivb.org/EN/FIVB/Document/Legal/FIVB_Agent_Regulations_en_20140404.PDF

Kandidati koji ispunjavaju uslove biće pozvani da polože ispit, na kojem će se testirati njihovo znanje o odgovarajućim propisima FIVB, uključujući i Sportski pravilnik FIVB, Medicinski i Pravilnik o anti-dopingu FIVB, kao i Pravilnik o agentima FIVB.

Za više informacija, možete kontaktirati FIVB na adresu: [email protected]

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button