Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)tiker

Od sjutra poslednje, 18. kolo Prve lige za žene

U petak, 13. marta od 19 časova u SC “ADA” u Pljevljima sastaju se Rudar i Nikšić. Ostale utakmice poslednjeg, 18. kola Prve lige za žene igraju se u subotu, 14. marta.

Od 17,30 časova u sali Gimnazije u Kotoru sastaju se Gimnazijalac i Lovćen. U SD “Topolica” u Baru od 18 časova sastaju se branilac titule Luka Bar i Budva. Pola sata kasnije u OŠ “Risto Manojlović” u Kolašinu svoj meč odigraće Gorštak i Galeb, dok će se u istom tom terminu u OŠ “Radojica Perović” u Podgorici odigrati gradski derbi između ekipa Morača i Budućnost Bemax.

Druga utakmica 1/2 finala play off-a Druge lige za žene između ekipa Ibar i Rudar 2 odigraće se u srijedu, 11. marta u 16 časova u SC “ADA” u Pljevljima, po dogovoru klubova. Treća utakmica 1/2 finala play off-a između Galeba 2 i Herceg Novog odigraće se u nedelju, 15. marta u OŠ “Jugoslavija” sa početkom u 14,30 časova.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button