Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
U17 (Ž)

Pionirke izgubile na otvaranju Balkanijade

Bugarska-Crna Gora 3:0(25;12,25:17,25:12)

U prvom nastupu pionirske selekcije na Balkanijadi, domaća ekipa Bugarske je pokazala više u sva tri seta i zasluženo slavila rezultatom 3:0.

Naše djevojćice su odigrale prilićno u grču, nedostajao je prijem i odbrana, a sa druge strane domaćim igračicama se isplatio nešto rizičniji servis. Sjutrašnji program naša ekipa će otvoriti mečom protiv Grčke sa početkom u 14h po lokalnom vremenu (u 13h po našem vremenu).

“U prvom zvaničnom nastupu nismo uspjeli da pokažemo sve ono sto možemo i što znamo. Iz nekog razloga smo bili nervozni i u grču, a sa druge strane smo naišli na veoma raspoloženog i u ovom momentu mnogo kvalitetnijeg protivnika koji nam je napravio previše problema fenomenalnim servisom, a vjetar u leđa im je konstantno davala i publika koja je došla u velikom broju. Mi smo od početka meča imali problema na prijemu, palo nam je 24 asa, ekipa Bugarske je servirala dobro, a mi smo morali znatno bolje na prijemu. Sjutra nas čeka Grčka protiv koje ćemo, siguran sam, prikazati više i kako turnir bude odmicao igrati sve bolje i bolje. Mislim da će svaki osvojeni set ili bod biti veliki uspjeh za ovu ekipu, u ovom momentu.” – izjavio je selektor Nikola Masoničić.

Bugarska: Licheva, Makedonska, Monika, Topalova, Koleva, Karabesheva, Salieva, Sasheva, Yordanova, Dankinova, Toneva i Nikolova.
Trener:Gunchev St.

Crna Gora: Prelević, Kostić, Pepđonović, Roganović, Đonović, Labović, Vukoslavčević, Šušić, Krkalović, Vukčević, Globarević i Tuševljak. Trener: Nikola Masoničić

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button