Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
U17 (Ž)

Pionirke izgubile od Grkinja

Grčka – Crna Gora 3:0 (25:16,25:17,25:22)

U drugom kolu Balkanskog prvenstva u odbojci za pionirke u Kazanlaku, naša selekcija je poražena od vršnjakinja iz Grčke sa 3:0,u meču u kojem je bilo dosta grešaka sa obije strane i u kojem smo imali prednost na prvim tehničkim tajm-autima u sva tri seta, ali u nastavku setova Grkinje su znale da odigraju stabilnije. U trećem setu naše igračice su imale prednost od 20-16 ali greške u elementima servisa i napada su nas koštale osvajanja istog. Razlika u odnosu na juče je evidentna, odigralo se u velikoj mjeri van grča (posebno u trećem setu), pružena je bolja partija nego protiv Bugarske. Sjutra nas u sklopu trećeg kola očekuje meč sa Rumunijom u isto vrijeme.

“Pružili smo bolju partiju nego sinoć, odigrale sa više sigurnosti u sebe. U trećem setu smo bili nadomak osvajanja, ali smo izgriješile kad je bilo najbitnije. Sjutra igramo protiv Rumunije i očekujem da ćemo pružiti još bolju partiju nego danas.” – izjavila je Petra Kostić.
pionrike Crna Gora Grčka
CRNA GORAPrelević, Kostić, Pepđonović, Roganović, Đonović, Labović, Vukoslavčević, Šušić, Krkalović, Vukčević, Globarević i Tuševljak. Trener: Nikola Masoničić.
Grčka: Eftikraty, Kyparissi, Tsigaropolou, Antypa, Koumpoura, Veneti, Armoutsi, Petrinoli, Papadopulou, Katsarou, Papadopulou i Chatzigrigoriou.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button