Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaU16 (M)

Pioniri startovali pripeme za prvomajski turnir

Muška pionirska odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se danas u hotelu “Verde” u Podgorici, povodom učešća na 59. “Trofeju Beograda”, tradicionalnom majskom turniru, koji će se odigrati od 28. aprila do 1. maja u Beogradu. Izabranici Miljana Boškovića pripremaće se u sportskoj dvorani “Verde Complex” do nedjelje, 28. aprila, kada je planiran put za Beograd.

Naše najmlađe odbojkaše na okupljanju je pozdravio Nikola Kažić, direktor reprezentativnih selekcija Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Pioniri Crne Gore, na mjaskom turniru igraće u grupi A sa selekcijama Beograda, Zrenjanina i Topole, dok će se u grupi B sastati Novi Sad, Mislinja, Bar i Srbija.

“Konačno smo se okupili u hotelu “Verde”, da krenemo pripreme sa pionirskom reprezentacijom. Vrlo kratko imamo da se spremimo, ali pokušaćemo što je bolje to moguće. Očekuje nas put za Beograd, pružićemo svoj maksimum na prvomajskom turniru, kazao je selektor Miljan Bošković.

Selektoru Miljanu Boškoviću u radu će pomagati trener Danilo Bibin.

Tehničari:

Luka Milošević (Budućnost Volley)

Vasilije Andrović (Mornar)

Korektori: 

Filip Radić (Budućnost Volley)

Vuk Ojdanić (Mornar)

Primači servisa:

Vuk Stanojević (Budućnost Volley)

Filip Milosavljević (Budva)

Mihailo Grupković (Mornar)

Marko Šebek (Jedinstvo)

Petar Živković (Budva)

Srednji blokeri:

Vukota Čelebić (Lovćen)

Uroš Konatar (Jedinstvo)

Stefan Petričević (Budućnost Volley)

Libera: 

Aleksa Radić (Budućnost Volley)

Aleksa Kovačević (Budućnost Volley)

Povezani članci

Back to top button