Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaU15 (Ž)U16 (M)

Pioniri i pionirke otputovali na majski turnir

Muška i ženska pionirska reprezentacija Crne Gore otputovale su za Beograd, gdje će se od 29. aprila do 1. maja takmičiti na majskom turniru “Trofej Beograda”.

Naše pionirke igraće u grupi A protiv Beograda 1 i Skoplja, u grupi B igraće Stara Pazova, Šibenik i Beograd 2, u grupi C Čačak, UB i Maribor i u grupi D Novi Sad, Obrenovac i Izola. Prvog dana takmičenja, 29. aprila pionirke će igrati dvije utakmice. Drugog dana takmičenja na programu su utakmice četvrtfinala, polufinala, utakmice za plasman od 5. do 8. mjesta kao i od 9. do 12. mjesta. Posljednjeg dana odigraće se utakmica za 3. mjesto i finale.

U stručnom štabu selektora Petra Kokovića su i treneri Aleksandar Milivojević i Nikola Radomirović.

Posle šest dana priprema, moram istaći da sam itekako zadovoljan radom ekipe, kao i potencijalom koji posjeduju. U Beogradu nas očekuju veliki izazovi što me raduje. Rezultat kao rezultat i nije u prvom planu, već da pružimo šansu svim igračicama i da zajedno kao ekipa sazrijevamo”, kazao je selektor pionirki, Petar Koković.

Najmlađi odbojkaši, izabranici selektora Miljana Boškovića, na majskom turniru imaće za rivale Beograd, Zrenjanin i Topolu u grupi A, a ekipe Novi Sad, Mislinja, Bar i Srbija sastaće se u grupi B. Pioniri će prva dva dana igrati utakmice grupne faze. Drugog dana na programu su i utakmice polufinala i utakmice za plasman od 5. do 7. mjesta. Posljednjeg dana turnira odigraće se utakmice za 5, 7. i 3. mjesto kao i finale.

“Poslije kraćih priprema došlo je vrijeme da  krenemo na provomajski turnir u Beogradu, nadam se da ćemo pružiti svoj maksimum i da ćemo državu predstaviti u pravom svijetlu”, kazao je selektor Bošković.

Na turir u Beogradu otputovao je i sudija Vladimir Perazić, koji će dijeliti pravdu na turniru.

Na “Trofeju Beograda” učestvuju još i selekcije Bara u konkurenciji kadetkinja i pionira.

Povezani članci

Back to top button