Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
U17 (M)

Pioniri počeli pripreme za kvalifikacioni turnir u Igalu (25-27.april)

U četvrtak, 18. aprila muška pionirska odbojkaška reprezentacija Crne Gore počela je pripreme u Igalu za nastup u 2. rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019.

Kvalifikacioni turnir igraće se 25-27.aprila u SC “Igalo”, a protivnici našim pionirima biće selekcije Grčke, Austrije i Bjelorusije.

“S obzirom na činjenicu da svi igrači dolaze iz svojih klubova, što bi se reklo direktno sa treninga, u mnogome će nam olakšati pripreme koje slijede. Skoro svi reprezentativci su bili starteri u svojim ekipama kroz pionirsku, pa i kadetsku ligu, tako da su imali zadovoljavajući broj utakmica u toku takmičarske sezone. Očekivanja od samih kvalifikacija nisu velika, najvažnije je trenutno da gledamo sebe, da vidimo koliko smo napredovali u odnosu na prošlo ljeto i Balkanijadu u Turskoj, i da se posvetimo detaljima kako bi unaprijedili našu igru. Protivnici na ovom turniru posjeduju određeni kvalitet, i na papiru su u prednosti u odnosu na nas, međutim mi igramo na domaćem terenu i upravo zbog toga smo u obavezi da damo sve od sebe pružajući otpor, koji će nadam se imati za rezultat osvajanje i nekoliko bodova u našoj kvalifikacionoj grupi ” izjavio je selektor pionirske reprezentacije Predrag Ćorluka.

Plasman na Evropsko prvenstvo za pionire izboriće pet pobjednika kvalifikacionih grupa i jedna najbolja drugoplasirana ekipa iz svih grupa.

RASPORED UTAKMICA:

četvrtak, 25.april

17:00h Bjelorusija – Grčka

19:30h CRNA GORA – Austrija

petak, 26.april

17:00h Grčka – Austrija

19:30h Bjelorusija – CRNA GORA

subota, 27.april

17:00h Austrija – Bjelorusija

19:30h Grčka – CRNA GORA

SPISAK:

TEHNIČARI: Aleksa Strahinja (Galeb Poliklinika Hipokrat), Relja Nikčević (Budućnost Capital Plaza) i Avram Božović (Galeb Poliklinika Hipokrat)

KOREKTORI: Miro Miljanić (Mediteran Bemax), Ognjen Perunović (Budućnost Capital Plaza)

SREDNJI BLOKERI: Matija Ćinćur (Jedinstvo Franca), Vasilije Novaković (Mediteran Bemax) i Petar Domnik (Budućnost Capital Plaza)

PRIMAČI SERVISA: Peko Zec (Mediteran Bemax), Vukašin Cimbaljević (Galeb Poliklinika Hipokrat), Feđa Čičić(Budućnost Capital Plaza), Tadija Klikovac (Galeb Poliklinika Hipokrat) i Petar Radivojević (Jedinstvo Franca)

LIBERA: Andrija Joksimović (Budućnost Capital Plaza), Danilo Krivokapić (Mediteran Bemax) i Petar Nonković (Galeb Poliklinika Hipokrat)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button