Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropsko prvenstvoNovostiOSCG

Pajković i Ćulafić na prijemu kod ministra Janovića, podrška države za plasman na EP

Povodom plasmana muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore na Evropsko prvenstvo koje se od 12 – 29.septembra 2019.godine održava u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj, ministar sporta Nikola Janović primio je danas predsjednika Odbojkaškog saveza Cvetka Pajkovića i reprezentativca i člana Upravnog odbora OSCG Miloša Ćulafića.

Ministar Janović je, tom prilikom, istakao da je prvi plasman muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore na jedno od velikih međunarodnih takmičenja značajan uspjeh za našu državu i ukazao da je upravo jedan od benefita koji je novi Zakon o sportu omogućio u ovoj situaciji i podrška nacionalnom savezu koju Ministarstvo sporta opredjeljuje u iznosu od 40.000 eura.

Predsjednik Pajković i reprezentativac Ćulafić zahvalili su se ministru Janoviću na prijemu i istakli da navedena podrška Vlade i resornog ministarstva predstavlja snažan podsticaj za dalji rad u cilju što kvalitetnijeg predstavljanja naše države na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button