Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVAOSCG

Generalna Skupština BVA u subotu u “Splendidu”

Odbojkaški savez Crne Gore biće domaćin 20. Generalne Skupštine Balkanske odbojkaške Asocijacije (BVA), koja će se održati u subotu, 19.januara u hotelu “Splendid” u Bečićima, sa početkom u 11 časova.

Skupštinom BVA će predsjedavati aktuelni predsjednik BVA i predsjednik OSCG Cvetko Pajković, a učesnike Skupštine će pozdraviti i ministar sporta Crne Gore Nikola Janović. Dolazak su potvrdili i predsjednik Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV) Aleksandar Boričić, potpredsjednik CEV Ozkan Mutlugil i član Administrativnog Borda CEV Zdeslav Barać.

OSCG će, uz predsjednika Pajkovića, predstavljati i generalni sekretar Ivan Bošković.

Na Skupštini će biti donešena odluka o učesnicima i domaćinima Balkanskih prvenstava za 2019.godinu, a raspravljaće se i o godišnjim izvještajima BVA.

Balkanska odbojkaška Asocijacija broji 11 zemalja članica (Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Turska, Kosovo, Albanija, Bugarska, Grčka, Moldavija i Rumunija).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button