Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlikeVideo

Otvoren novi teren za odbojku kod hotela Sidro (VIDEO)

Predstavnici Odbojkaškog saveza Crne Gore (OSCG), Opštine Bar, i AD Luka Bar, su prigodnom ceremonijom otvorili novoizgrađeni odbojkaški teren na prostoru hotela “Sidro”. Teren će koristiti sve odbojkaške ekipe sa područja barske opštine.

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković, naglasio je svu važnost ovog projekta.

“Velika zahvalnost Opštini Bar i AD ‘Luka Bar’ koji su nam pomogli u realizaciji ovog projekta. Ovo je treći teren koji smo izgradili, nakon onog u Podgorici i Budvi. Velika je važnost ovog projekta za sve klubove iz Bara, koji će na njemu odvijati trenažni proces, i iskreno se nadam da ćemo u budućnosti u skladu sa mogućnostima uspjeti da iz izgradimo još”, kazao je Pajković.

Ovaj teren će dodatno pospješiti sportsku ponudu grada, i omogućiti bolje uslove za trenažni proces ekipa, istakao je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

“Zahvalnost OSCG-u što je i ovoga puta prepoznao naš grad, kao grad koji je naklonjen sportu, i u koji treba ulagati u infrastrukturu. Bar je grad koji, iz godine u godinu, bilježi sjajne rezultate u ovom sportu, odbojka je definitivno naš najtrofejniji brend, i svjedoci smo da se svake godine osvoji najmanje po jedan trofej. Ovo nam je i dobra polazna osnova, u ovom trenutku koji je zbog aktuelne situacije težak za sport uopšte, da pokrenemo i neke od ranijih ideja, koje su vezane i za ‘Port Cup’”, rekao je između ostalog Raičević.

Izvršni direktor AD Luka Bar Vladan Vučelić, nije krio svoje zadovoljstvo onim što je urađeno.

“Zahvalnost i OSCG, Opštini Bar i Ministarstvu sporta na svemu urađenom. Brend naše kompanije i jeste ŽOK ‘Luka Bar’, za koji iz godine u godinu obezbjeđujemo sredstva za funkcionisanje. Tako će biti i u narednom periodu”, naglasio je Vučelić.

Predsjednik KK Mornar, Đorđije Pavićević, koji je prisustvovao simboličnom otvaranju, ovaj projekat vidi kao šansu za sve klubove u Baru i dobru inicijativu.

“Ovo je pravi primjer kako se treba ulagati u sport. I tu mislim na sve klubove, ne samo odbojkaške, već i košarkaške, fudbalske, rukometne… Ovakvi tereni nam trebaju za razvoj sporta, i sa velikim zadovoljstvom sam došao da poželim sreću ŽOK ‘Luka Bar’, ali i drugim klubovima koji će ovdje trenirati”, rekao je Pavićević.

U sklopu otvaranja terena, prvo okupljanje u sezoni imale su i aktuelne šampionke, odbojkašice “Luke Bar”. O izazovima u novoj sezoni govorio je predsjednik UO Nenad Vujanović.

“Dosta smo podmladili ekipu za predstojeću sezonu, ali očekujemo i angažman nekih igračica u narednom periodu. Biće ovo sezona prepuna izazova za sve nas, ali očekujemo odlične rezultate”, kaže Vujanović.

Na ovu tvrdnju nadovezao se i šef stručnog štaba Vladimir Milačić.

“Mnogo promjena u odnosu na prošlogodišnji igrački kadar, jer nam je gro ekipe pronašlo nove angažmane, uglavnom u inostranstvu. Ipak, posjedujemo veliki broj kvalitetnih talentovanih igračica iz našeg omladinskog pogona, i one će dobiti šansu uz još par iskusnijih igračica”, zaključio je Milačić.

izvor: Bar Info portal

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button