Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlikeVideo

OSCG opremio i teren u Mrkojevićima (FOTO, VIDEO)

Na sportskom terenu OŠ “Mrkojevići”, zablistala je nova podloga za odbojku, u sklopu saradnje Odbojkaškog saveza Crne Gore (OSCG), Opštine Bar, OOK “Mrkojevići” i OŠ “Mrkojevići”.

Odbojkaški savez Crne Gore je, na inicijativu OOK “Mrkojevići”, preostali dio podloge opredijeljene za teren kod hotela “Sidro” u Baru, opredijelio za teren u Mrkojevićima, koji sada sija u potpuno novom ruhu. Zvaničnom otvaranju terena ispred OSCG prisustvovali su generalni sekretar Ivan Bošković i komesar takmičenja Miloš Jovanović.

“Ovaj projekat je nastavak dobre saradnje sa klubom sa ovog područja, ali i sa odbojkaškim klubovima iz Bara. Znate i sami da smo ovom istom podlogom nedavno pokrili i teren kod hotela ‘Sidro’, a naša je namjera bila da ovi otvoreni tereni budu u sredinama u kojima su vremenske prilike najpogodnije za korišćenje tokom najvećeg perioda godine. Posebno nam je drago što smo uspjeli i da opremimo ovaj teren u Mrkojevićima, jer znamo koliko to ovoj djeci znači, posebno zbog nedostatka sportske dvorane u ovom kraju, ali nadamo se da će i ovaj naš čin uticati da se i to promijeni”, kazao je Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

Novi teren značiće mnogo OOK “Mrkojevići” na čijem se čelu, sa puno uspjeha, nalazi talentovani odbojkaški trener i entuzijasta Elvir Bajramović.

“Dugujemo veliku zahvalnost OSCG što su, u saradnji sa svima nama, došli na ideju da se opremi ovaj teren koji će nam mnogo značiti u trenažnom procesu, u narednom periodu. Brojne generacije odbojkaša koje nadolaze iz ovog kraja sada će imati optimalnije uslove za rad. Nas očekuje istorijska sezona u ovoj godini, kao i brojna takmičenja u mlađim uzrasnim kategorijama u vremenu koje će biti izazovno za funkcionisanje sporta”, naglasio je Bajramović.

Odbojkaški savez Crne Gore je u prethodna dva mjeseca, kao dodatni vid pomoći klubovima, opremio otvorene odbojkaške terene u Budvi, Podgorici i Baru, koji su sada na raspolaganju odbojkaškim klubovima i rekreativcima na besplatno korišćenje.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button