Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
dodjelaDodjele loptiGalerijaOSCGProjektiSlajderSliketiker

OSCG uručio lopte Lovćenu sa Cetinja i Liberu iz Petrovca

Odbojkaški savez Crne Gore započeo je realizaciju projekta dodjele lopti klubovima, kao vid pomoći od strane CEV. Danas su na Cetinju uručene lopte za odbojkaške klubove “Lovćen” sa Cetinja i “Libero” iz Petrovca.

Uručenju su ispred OSCG prisustvovali član Predsjedništva Dragan Drobnjak i generalni sekretar Ivan Bošković, dok je ispred Uprave za sport Opštine Cetinje prisustvovao direktor Petar Kapisoda.

“Izuzetno mi je drago što sam vidio osmijeh na licu, nadam se, naših budućih reprezentativaca koji su dobili lopte i da smo na neki način pomogli klubu sa Cetinja i Petrovca da nastave da rade sa djecom i da sada imaju bolje uslove za rad. Veliku zahvalnost dugujemo CEV-u, koji nam je donirao lopte, mreže i podloge za terene, a u cilju popularizacije odbojke u Crnoj Gori. Hvala i gospodinu Kapisodi, koji je uveličao ovaj događaj svojim prisustvom. Mi ćemo nastaviti da pomažemo klubove, a samim tim i razvoj odbojke u Crnoj Gori” – kazao je Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

Generalni sekretar Ivan Bošković uručio je lopte igračici Lovćena Dorotei Roganović
Generalni sekretar Ivan Bošković uručio je lopte igračici Lovćena Dorotei Roganović
Generalni sekretar Ivan Bošković uručio je lopte igračici Libera Anastasiji Majstorović
Generalni sekretar Ivan Bošković uručio je lopte igračici Libera Anastasiji Majstorović

Lopte su donacije od strane Evropske odbojkaške Konfederacije zahvaljujući učešću i organizaciji velikog broja takmičenja Odbojkaškog saveza Crne Gore, kao i zbog osvajanja Evropske lige ove godine. Predsjedništvo OSCG će kompletnu donaciju CEV-a podijeliti klubovima, u dvije tranše.

Odbojkaški klub “Lovćen” sa Cetinja je osnovan 1980.godine i broji oko 40 članova.

Odbojkaški klub “Libero” iz Petrovca je osnovan 2009.godine i broji oko 50 članova.

Ekipe su nakon svečane dodjele lopti odigrale revijalni set, u kojem je rezultat bio u drugom planu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button