Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach VolleyBVASlajdertiker

Bagarić i Simović zauzeli 5.mjesto na prvom zimskom BVA turniru

Reprezentaciji Crne Gore je pripala čast da otvori Prvi BVA zimski turnir u odbojci na pijesku koji se igra u dvoranskim uslovima. Naša ekipa u sastavu Marko Bagarić i Miloš Simović je igrala na premijeri sa ekipom Turske 5, za koju igraju Mert i Tanriverdi i poslije velike borbe i uz dosta dobrih poteza je izgubila sa 2:0 (21-16,21-19).

Turnir se odigrava u Ankari u odbojkaškom kompleksu koji u svom sastavu ima dvije dvorane za odbojku sa svim pratećim sadržajima, hotel za smještaj sportista i dva terena za odbojku na pijesku u dvoranskim uslovima. Domaćin se potrudio da svim učesnicima obezbijedi vrhunske uslove za smještaj i odigravanje utakmica. Na turniru učestvuje 12 timova iz 4 zemlje.

U drugoj utakmici naš sastav je ostvario prvu pobjedu. U veoma kvalitetnoj utakmici naši momci su pobijedili ekipu iz Turske 3 koja je igrala u sastavu Gok i Kantarcioglu sa 2:0 (21-16,21-19).

Treći duel prvog dana turnira protiv para Kanelos-Sakas iz Grčke, Bagarić i Simović su riješili u svoju korist rezultatom 2:0 (21:13, 21:9).

Poslednji duel naš par je igrao protiv tima Srbija 2, koji su aktuelni prvaci Balkana u konkurenciji u20, i poraženi su rezultatom 2:0 (21:13, 21:19).

Bagarić i Simović na kraju turnira zauzeli su 5. mjesto.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button