Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SenioriSlajder

OSCG produžio ugovor sa Boškanom (VIDEO)

Odbojkaški savez Crne Gore i selektor muške seniorske reprezentacije Crne Gore Slobodan Boškan, produžili su saradnju na još jednu godinu, sa mogućnošću produžetka na još godinu.

Danas su u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore predsjednik OSCG Cvetko Pajković i Slobodan Boškan, potpisali novi ugovor, a Boškan će ove godine voditi našu najbolju mušku selekciju u Svjetskoj ligi i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2017. godine. Potpisivanju je prisustvovao i član Predsjedništva OSCG Nikola Vujačić.

“Zadovoljni smo zbog produžetka saradnje sa selektorom Boškanom na godinu plus godinu. Da podsjetim da smo u dosadašnjoj dvogodišnjoj saradnji ispisali istorijske stranice odbojkaškog sporta u Crnoj Gori, seniori su osvojili zlatnu medalju u Evropskoj ligi i srebrnu medalju u Svjetskoj ligi.

slobodan boskan cvetko pajkovic nikola vujacic potpisivanje ugovora oscg odbojka 13

U ovom novom ciklusu saradnje nas čeka veliki broj zajedničkih aktivnosti, u ovoj godini imaćemo nastup u Svjetskoj ligi u junu i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u septembru, što će i Savez iskoristiti marketinški da privuče što više djece da se bave odbojkom” – izjavio je Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore.

“Zadovoljstvo mi je da sam još jednom produžio saradnju sa Odbojkaškim savezom Crne Gore i  želim da u ovoj trećoj godini zajedničke saradnje nastavimo sa uspješnim rezultatima, kao što je to bilo i u prethodne dvije godine” – kazao je selektor Slobodan Boškan nakon potpisivanja ugovora, a kompletnu izjavu možete pogledati na našem youtube kanalu:

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button