Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)

Od sjutra 11. kolo Prve lige za žene

Utakmicom u Podgorici u petak, 05. februara 2016. godine, između ekipa Budućnost Bemax i Nikšić počinje 11. kolo Prve lige za žene. Početak utakmice zakazan je za 20 časova u sali Medicinske škole.

Preostali mečevi ovog kola igraju se u subotu, 06. februara 2016. godine. Od 16 časova u SC “Igalo” sastaju se Herceg Novi i Galeb, dok će se pola sata kasnije u Baru u SC “Topolica” sastati Luka Bar i Morača. U Mediteranskom sportskom centru u Budvi sastaju se Budva i Rudar od 18 časova, a u istom tom terminu počeće meč u sali Gimnazije u Kotoru između ekipa Gimnazijalac i Gorštak.

Za vikend se nastavlja i takmičenje u Drugoj ligi grupe B. U subotu, 06. februara, SC “Igalo” od 13 časova sastaju se Albatros i Galeb 2. Drugi meč ove grupe igra se u nedelju, 07. februara, u SC “Nikšić” između ekipa Volley star i Herceg Novi 2. Početak meča zakazan je za 17 časova.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button