Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

OSCG održao sastanak sa klubovima

Predloženo je da početak EPCG Superlige odbojkašica bude 29. septembra, za EPCG Superligu odbojkaša 6. oktobra, dok je početak EPCG Prve lige za odbojkašice planiran za 7. oktobar

Danas je u sali KIC “Budo Tomović” u Podgorici održan sastanak sa predstavnicima crnogorskih odbojkaških klubova.

Sastanku su ispred Odbojkaškog saveza Crne Gore prisustvovali direktor reprezentativnih selekcija Nikola Kažić i komesar takmičenja Miloš Jovanović, a ispred odbojkaških klubova sastanku su pristustvovali Zoran Vukčević i Avdulah Radončić (Budućnost volley), Zoran Martinović, Slobodan Jablan i Petar Radunović (Lovćen), Nebojša Vulanović (Tempo), Milan Franović (Gimnazijalac), Nikola Radomirović (Net), Srđan Popović (Top volley), Dražen Bulatović (Morača), Predrag Ćorluka (Mediteran), Ivan Dobrković i Mirko Radević (Mornar) i Mladen Miladinović (Jedinstvo).

Direktor reprezentativnih selekcija Nikola Kažić i komesar takmičenja Miloš Jovanović na današnjem sastanku

Na sastanku je raspravljano o predlogu Sistema i Propozicija takmičenja za sezonu 2023/2024, a prisutni klubovi su iznijeli određene predloge.

Predloženo je da početak EPCG Superlige odbojkašica bude 29. septembra, a za EPCG Superligu odbojkaša 6. oktobra 2023. godine, dok je početak EPCG Prve lige za odbojkašice planiran za 7. oktobar 2023. godine.

Predlog sistema i propozicija takmičenja usvaja Skupština OSCG.

Povezani članci

Back to top button