Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Besplatna škola odbojkeOSCG

OSCG i SAVA osiguranje potpisali ugovor o sponzorstvu

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković i izvršni direktor “Sava osiguranja” Nebojša Šćekić potpisali su ugovor o sponzorstvu po kojem će renomirana osiguravajuća kuća direktno pomoći nabavku opreme za učesnike projekta “Besplatna škola odbojke”.

Jedan od najvažnijih projekata u crnogorskoj odbojci, “Besplatna škola odbojke”, zvanično je počeo sa radom 1. novembra i već donosi benefite našem sportu – do sada je već upisano blizu 300 dječaka u osam crnogorskih gradova na sjeveru Crne Gore, što je, prevedeno u brojke, praktično 20 novih klubova i to u sredinama gdje je muška odbojka bila manje zastupljena!

Do sada, projekat je obuhvatio 13 škola: tri škole iz Pljevalja, tri iz Bijelog polja, dvije iz Berana, jednu iz Rožaja, jednu iz Nikšića, jednu sa Žabljaka, jednu iz Mojkovca i jednu iz Kolašina.

Poput našeg novog partnera “Sava osiguranja”, značaj projekta prepoznali su Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, Uprava za sport i mlade, Crnogorski olimpijski komitet, kao i lokalne samouprave.

Odbojkaški savez Crne Gore pokrenuo je i poseban sajt www.skolaodbojke.me, koji je isključivo posvećen projektu “Besplatna škola odbojke”.

Sve to govori da se već sada sa sigurnošću može reći da će projekat “Besplatna škola odbojke” ispuniti sve ciljeve koji su bili planirani. A partnerstvo sa “Sava osiguranjem” samo nam je potvrda da smo na pravom putu…

Povezani članci

Back to top button