Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Besplatna škola odbojkeOSCG

Opština Berane spremna da podrži projekat “Besplatna škola odbojke”

Opština Berane pozdravlja akciju Odbojkaškog saveza Crne Gore i projekat “Besplatna škola odbojke”, a u razgovoru sa predsjednikom OSCG Cvetkom Pajkovićem i   saradnikom za razvoj odbojke u OSCG Igorom Vušurovićem, potpredsjednik Opštine Berane Darko Stojanović iskazao je spremnost da tu akciju podrži. Pajković i Vušurović u petak su boravili u Beranama i predstavili projekat razvoja odbojke u opštinama na sjeveru Crne Gore.

Potpredsjednik Opštine Darko Stojanović je istovremeno upoznao predstavnike OSCG sa stanjem u oblasti sporta i sportske infrastrukture u opštini Berane.

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković je izložio projekat besplatne škole odbojke, koji je u koordinaciji sa Upravom za sport i mlade Vlade Crne Gore i Ministarstvom prosvjete, nauke, kulture i sporta, obezbijedio besplatne termine i učešće 14 profesora fizičkog vaspitanja koji će sprovoditi treninge u cilju osmišljavanja novih muških odbojkaških klubova za osam opština na sjeveru Crne Gore.

Saradnik za razvoj odbojke u OSCG Igor Vušurović je istakao važnost animiranja i stvaranja muških odbojkaških klubova, jer je odbojka kao sportska disciplina veoma kompleksna, a smatra da ima potencijala među mladima i da ga treba iskoristiti.

V.d. sekretara Sekretarijata za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO u Opštini Berane Damjan Ćulafić je izrazio zadovoljstvo sastankom i pozdravio ovu akciju. Uvjeren je da će Opština svoju spremnost iskazati kroz podršku ovom projektu.

Sastanku je prisustvovala i šefica Kabineta predsjednika Opštine Dubravka Jovančević.

Projekat “Besplatna škola odbojke”, koji će realizovati OSCG, podržala je Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade.

Povezani članci

Back to top button