Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Održani sastanci Izvršnog odbora i Administrativnog Borda CEV

U Kaljariju su održani sastanci Izvršnog odbora i Administrativnog Borda CEV, kojim je predsjedavao Andre Mejer iz Luksemburga, predsjednik CEV.

Članovi Izvršnog odbora CEV su na sastanku analizirali kvalifikacioni proces za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016, odnosno prijedlog Sportsko – organizacione komisije CEV. Takođe, razgovarano je i o organizacionim aspektima Evropskih olimpijskih igara, koje će se odigrati u Bakuu, u Azerbejdžanu, u junu 2015.

Saopšteno je da će se naredni Kongres CEV održati u Antaliji, u Turskoj, u oktobru, dok će se izborni Kongres CEV održati u oktobru 2015. u Sofiji, u Bugarskoj.

Na sastanku Administrativnog Borda potvrđen je sistem takmičenja za OI 2016, kojim je predviđeno odigravanje dva turnira, po jedan u obije konkurencije, Evropskih kvalifikacija u januaru 2016, sa kojih će po jedna selekcija izboriti plasman na Olimpijske igre.

Razgovarano je i o kandidaturama podnijetim za organizaciju Prvenstava Evrope 2016. i 2017. Organizatori će biti poznati na Kongresu, narednog oktobra u Antaliji.

Članovi Administrativnog Borda CEV su razgovarali i mogućnosti uvođenja Evropskih prvenstava u pionirskoj konkurenciji. Dogovoreno je da će se konačna odluka donijeti tek posle pažljive analize takmičenja koja su već igrana u okviru Zonskih asocijacija CEV.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button