Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mlađe kategorijeOSCG

Galebice bronzane u Makarskoj

Ekipa Galeba je proteklog vikenda učestvovala na tradicionalnom međunarodnom turniru “Makarska 2014” i u konkurenciji 8 ekipa – OK Kranj, OK Brda, OK Gimnazijalac, OK Makarska, OK Široki Brijeg, OK Dubrovnik i OK Herceg Novi (2000.godište i mlađe) zauzela treće mjesto i osvojila bronzanu medalju.

Prvog dana turnira, u subotu, Galebice su ostvarile tri maksimalne pobjede (2:0) protiv OK Gimnazijalac, OK Brda-Split i OK Dubrovnik. U nedelju, u prvom meču programa, vršnjakinje iz Herceg Novog su bile uspješnije, da bi u meču za bronzanu medalju, Galebice ostvarile i drugu pobjedu nad ekipom OK Brda-Split. Za najboljeg tehničara turnira je proglašena igračica Galeba – Jelena Ratknić.

Selekcija Galeba (2001. i mladje) je odigrala i dvije prijateljske utakmice sa vršnjakinjama iz ekipe domaćina turnira – OK Makarska, iz kojih je izašla kao pobjednik oba puta, sa po 2:1 u setovima.

Na turniru su učestvovale 23 djevojčice iz Galeba :

Šćepanović Andrea, Ilić Natalija, Malović Anja, Ratknić Sara i Jelena, Stanišić Zorka, Karastanović Majda, Marotić Lana, Stojanović Tamara, Knežević Andrea, Rosić Jasna, Vuleković Ivana, Dabović Sofija, Mumović Marijana, Zoronjić Elma, Đurović Darija, Vukčević Nevena, Zavišić Lana, Labović Anđela, Šušić Marija, Nikolić Anđela, Hadžić Amra i Ćaćić Katarina.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button