Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Održan sastanak Izvršnog odbora CEV u Moskvi

Sastanak Izvršnog odbora CEV odražan je u petak u Moskvi. Sastankom je predsjedavao Andre Mejer iz Luksemburga, predsjednik CEV.

Na sastanku je odobrena organizacija Seminara za generalne sekretare 55 zemalja članica CEV, koji će se održati u oktobru u Sofiji, uoči Kongresa CEV.

Članovi Izvršnog odbora CEV su razgovarali o takmičenjima u ovoj godini: Prvenstvima Evrope za kadetkinje i kadete, Evropskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF), premijernim Evropskim igrama u Azerbejdžanu, Prvenstvima Evrope za seniorke i seniore, i Kontinentalnom kupu u beach – volley. Takođe potvrđen je sistem takmičenja za premijerna Prvenstva Evrope u pionirskoj konkurenciji, koja će se odigrati 2017.

Izvršni odbor CEV je analizirao i početak sezone u Evropskim kupovima 2016. Žrijeb za Kup CEV 2016. i Kup Izazivača 2016. u obije konkurencije održaće se u petak, 5. juna u sjedištu CEV u Luksemburgu, dok će se žrijeb za Deniz bank Ligu šampiona 2016. i tradicionalno “Gala odbojkaško veče” održati 2. jula u Beču. Naredne sedmice CEV će saopštiti koje ekipe će igrati u elitnom odbojkaškom takmičenju Evrope.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button