Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Njemačka i Turska domaćini Kontinentalnih turnira kvalifikacija za OI 2016

U Moskvi je juče održan sastanak Administrativnog Borda CEV. Sastankom je predsjedavao Andre Mejer iz Luksemburga, predsjednik CEV.

Administrativni Bord CEV je odredio domaćine Kontinentalnih kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre. Berlin (dvorana Maks Šmeling) će biti domaćin turnira u konkurenciji odbojkašica od 4. – 9. janaura, a Ankara (dvorana Baškent) domaćin turnira u konkurenciji odbojkaša. Na turnirima će, pored domaćina igrati još po 7 reprezentacija na osnovu rang liste CEV po završetku Prvenstava Evrope 2015. Plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru izboriće samo pobjednici turnira. Drugoplasirane i trećeplasirane selekcije sa turnira u Berlinu i Ankari izboriće plasman na turnire Svjetskih olimpijskih kvalifikacija, koji će se odigrati u maju i junu 2016.

cev

Administrativni Bord CEV je odobrio predlog Sportsko – organizacione komisije CEV da se za Svjetsko prvensto 2017. igračica i igrača do 23 godine organizuju 2 turnira kvalifikacija sa po 4 selekcije, sa kojih će pobjednici izboriti plasman na SP. Turniri će se odigrati u julu 2016, a učesnici kvalifikacija će biti određeni na osnovu rang liste CEV u konkurenciji juniorki i juniora.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button