Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Odigrane druge runde kvalifikacija za EP 2015 za seniore i seniorke

Odbojkaši Slovačke i Bjelorusije izborili plasman na EP 2015, dok će Estonija i Švedska igrati u III rundi kvalifikacija. To je bilans posle drugih turnira kvalifikacija II runde u C i F grupi. XXIX EP 2015. u konkurenciji odbojkaša, odigraće se u Mesini i Kataniji, u Italiji, i Varni, Plovdivu i Sofiji (finale) u Bugarskoj od 09. – 18. oktobra.

Plasman na XXIX EP 2015. u konkurenciji seniora do sada su izborili Bugarska i Italija, organizatori, Rusija, Srbija, Francuska, Njemačka, Belgija, Poljska, Finska, Češka, Hrvatska, Slovačka i Bjelorusija.

U III rundi kvalifikacija sastaće se: Slovenija – Portugalija, Estonija – Švedska i Španija – Holandija.

III runda kvalifikacija odigraće se 23./24. maja i 30./31. maja 2015. U III rundi kvalifikacija odigraće se po dvije utakmice (kod kuće i u gostima), posle kojih će biti poznato svih 16 selekcija učesnica EP 2015.

Proteklog vikenda odigrano je još pet turnira II runde kvalifikacija za XXIX EP 2015. u konkurenciji odbojkašica. Plasman na EP izborili su Turska, Češka, Bugarska, Mađarska i Rumunija, dok će Bjelorusija, Slovenija, Azerbejdžan, Francuska i Slovačka igrati u III rundi kvalifikacija. XXIX EP 2015. će se odigrati u Antverpenu, u Belgiji i Apledornu, Almeru i Roterdamu (finale) u Holandiji od 25. septembra – 04. oktobra.

Plasman na XXIX EP 2015. u konkurenciji seniorki do sada su izborili Belgija i Holandija (organizatori), Rusija, Njemačka, Srbija, Hrvatska, Italija, Poljska, Turska, Češka, Bugarska, Mađarska i Rumunija.

U III rundi kvalifikacija igraće: Francuska – Slovenija, Azerbejdžan – Slovačka i Ukrajina – Bjelorusija.

III runda kvalifikacija odigraće se 23./24. maja i 30./31. maja 2015. U III rundi kvalifikacija odigraće se po dvije utakmice (kod kuće i u gostima), posle kojih će biti poznato svih 16 selekcija učesnica EP 2015.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button