Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajderSlike

Odbojkaši posjetili društvo za zaštitu životinja NVO “sPas”

Odbojkaški reprezentativci Crne Gore Miloš Ćulafić, Marko Bojić, Ivan Ječmenica, Blažo Milić, Balša Radunović i Luka Babić posjetili su u nedelju društvo za zaštitu životinja NVO “sPas”.

Naši momci su još jednom pokazali veliko sportsko srce, družeći se sa psima o kojima brine društvo za zaštitu životinja NVO sPas.

Kako nam je kazala Tajana Nedić, članica Upravnog odbora NVO “sPas”, “u pitanju su psi sa ulice, i psi koji su nekada bili nečiji pa su brutalno izbačeni iz svojih domova, da se snalaze kako znaju i umiju. Ovi psi su štićenici sPasa, većina je sterilisana  i kastrirana, a oni koji su zdravi su i vakcinisani, mada među njima i bolesnih pasa koje liječi ovo društvo. Svima im je zajedničko to što traže dom.”

Luka Babić i Bordi
Luka Babić i Bordi

Bordi je bordoška doga, stara 4 godine, koja boluje od štenećaka, što je vjerovatno I bio razlog napuštanja. Nađen je na Marezi prije mjesec dana, i sada je pod terapijom. Brzo se oporavlja I uskoro će biti spreman za novi dom, neki u kome će ostati zauvijek.

Blažo Milić i Frodo
Blažo Milić i Frodo

Frodo je njemački kratkodlaki ptičar, sa istom sudbinom kao Bordi, s tim što je njegova dijagnoza lajšmanija.

Marko Bojić i Grofica
Marko Bojić i Grofica

Grofica je mješanka njemačkog ovčara, koja jedva primijetno šepa na zadnju lijevu šapu. Vakcinisana je i sterilisana i jedva čeka novi dom.

Rino, Lea i Loko i Sendi su ulični psi. Loko je sterilisan i vakcinisan. Jednom čak i bio udomljen, ali vlasnici mu nisu poklanjali dovoljno pažnje, pa im je pobjegao. Tri dana kasnije stvorio se ispred zgrade članice sPasa koja brine o njemu. Sada traži pravi dom.

Miloš Ćulafić i Sendi
Miloš Ćulafić i Sendi

Rino i Sendi su čuvari jednog kvarta na Starom Aerodromu. Rino ima dvije godine, Sendi 8 mjeseci.

Lea je sterilisanamješanka njemačke doge, i ona se liječi od štenećaka, kod jednog od članova NVO sPas.

Kroz jučerašnje  druženje  naši momci su se uvjerili da psi nisu ništa drugo, do krznene loptice prepune ljubavi, kojima, baš kao i djeci, samo treba neko da ih voli.

Balša Radunović i Lea
Balša Radunović i Lea

Kampanjom  “U timu je sPas” naši odbojkaši apeluju na građane da ne napuštaju svoje ljubimce i poručuju da se ljubav koju vam pruži pas sa ulice, ne može mjeriti ni sa čim na svijetu.

Ivan Ječmenica i Rino
Ivan Ječmenica i Rino

Psi o kojima brine NVO sPas udomljavaju se uz ugovor o udomljavanju, kojim se vlasnici obavezuju da će voditi računa o svojim ljubimcima, i uz koji ostvaruju 25% popusta na veterinarske usluge u Veterinarskoj amulanti MontVet.

Sve informacije o NVO sPas možete vidjeti na www.s-pas.me

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button