Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SenioriSlajder

Odbojkaši poraženi i u trećem duelu sa Turskom, od utorka u Bijelom Polju

Odbojkaši Turske slavili su večeras protiv naših odbojkaša rezultatom 3:0 (25:16, 25:21, 25:15) u poslednjoj utakmici naše selekcije u Izmiru.

Naša reprezentacija je počela sa postavom tehničar Strugar, korektor Ćulafić, primači servisa B. Ćuk i Babić, srednji blokeri Milić i Ječmenica i libero Lakčević.

Boškan je već u prvom setu izvršio izmjenu na mjestu tehničara i umjesto Strugara uveo u igru Radonića, koji je igrao do kraja utakmice. U igru je još ulazio Minić.

„Utisak sa ove tri utakmice je da nismo bili ravnopravan protivnik reprezentaciji Turske, posebno u ovoj poslednjoj utakmici. Mi smo direktno sa visinskih priprema došli u Izmir na prijateljske utakmice i može se zaključiti da su oni su u boljoj takmičarskoj formi od nas, ali se osjetilo i to što Bojić, Ćaćić i Dabović nisu mogli da igraju, tako da nismo bili na istom nivou sa reprezentacijom Turske. Imaćemo 2 dana odmora, nastavljamo sa pripremama u Bijelom Polju i pokušaćemo da se što bolje spremimo za utakmice sa Makedonijom“, izjavio je nakon utakmica u Izmiru selektor naše reprezentacije Slobodan Boškan.

crna gora turska odbojka prijateljske utakmice seniori

Odbojkaška reprezentacija Crne Gore vraća se u nedelju u Crnu Goru, a nakon slobodnog dana, u utorak nastavlja pripreme u Bijelom Polju.

Našu reprezentaciju u Bijelom Polju očekuju prijateljske utakmice sa selekcijom Makedonije (1-2.septembar) u dvorani Nikoljac, dok će u Podgorici 8-9.septembra odmjeriti snage sa reprezentacijom Hrvatske.

Turska – Crna Gora 3:0 (25:16, 25:21, 25:15)

Dvorana: Ataturk Volejbal Salun.

Poeni iz bloka: Turska 11, Crna Gora 10. Poeni sa servisa: Turska 8, Crna Gora 3. Poeni iz napada: Turska 35, Crna Gora 18. Kompletnu statistiku sa meča pogledajte: OVDJE.

Turska: Ulaš 5, Guneš 5, Gungor, Jesilbudak, Gokgoz 16, Subaši, Ajdin 3, Koč, Emet, Savaš 10, Toj 9, Janipazar, Ćin, Gulmezoglu 6. Selektor: Emanuele Zanini.

Crna Gora: Minić, Dabović, Babić 10, G. Ćuk, Strugar 1, Radonić, Lakčević, Radović, B. Ćuk 3, Milić 3, Vukašinović, Ječmenica 5, Ćulafić 10. Selektor: Slobodan Boškan.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button