Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVAU20 (M)

Juniori porazom od Bugarske okončali nastup na Balkanskom prvenstvu

U poslednjem, petom, kolu Balkanskog prvenstva za juniore naša reprezentacija doživjela je poraz od reprezentacije Bugarske rezultatom 3:1 (25:19, 25:17, 23:25, 25:16). Ovim porazom juniori su zauzeli šesto mjesto na turniru.

“Mislim da naša ekipa definitivno nije spremna u ovom momentu da odigra pet utakmica u pet dana i ko misli suprotno grdno se vara. Ovi momci znaju da igraju odbojku i tu nije ništa sporno, međutim varijacije koje prave u toku igre jednostavno na ovom nivou ne mogu da se istrpe. Kao što je bio slučaj u prethodnim mečevima tako je bio i danas, nakon serije sjajnih poteza i osvajanja nekoliko poena u nizu ulazimo često u minus fazu u kojoj isto tako i gubimo poene. S obzirom da smo pred sam turnir postavili realne ciljeve mogu da budem zadovoljan pogotovu u odnosu na prošlu godinu jer ovi momci treba još mnogo da rade da bi mogli da igraju na istom nivou sa ovim reprezentacijama.” izjavio je selektor juniorske reprezentacije Predrag Ćorluka.

Statistiku meča možete pogledati ovdje.

Srbija i Turska od 20,30 časova igraju meč koji će odlučiti osvajača zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu koje se odigrava u Vrnjačkoj Banji.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button