Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach VolleySlajder

ODBOJKA NA PIJESKU Zelenović i Janković najbolje u konkurenciji odbojkašica

Ekipa Dašta iz Trebinja osvojila je danas prvo mjesto u ženskoj konkurenciji na turniru u odbojci na pijesku, koji se održava na terenima Sportskog centra Igalo.

Ekipa u sastavu Jelena Janković i Marija Zelenović je u finalu rezultatom 2:1 (22:20 ; 19:21; 15:9) savladala Novljanke Milicu Tufegdžić i Nađu Bulatović iz kluba Albatros. Treće mjesto u konkurenciji žena pripalo je ekipi As iz Herceg Novog za koju su nastupile Duška Jovović i Tamara Munković, a koje su u borbi za bronzu savladale ekipu MIS u sastavu Mihaela Zelenović i Anđela Spahić.

Turnir u Sportskom centru Igalo je dio projekta “Raširimo mrežu” koji je pokrenuo Odbojkaški savez Crne Gore  a sa ciljem stvaranja infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava. Projekat “Raširimo mrežu” je obezbijeđen od strane Svjetske odbojkaške federacije FIVB i Evropske odbojkaške federacije CEV, a podršku je dalo i Ministarstvo sporta Crne Gore.

Za prvo takmičenje ove vrste ikada organizovano u Herceg Novom prijavilo se ukupno deset(10) ekipa iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Turnir je počeo  revijalnom utakmicom u konkurenciji dječaka i djevojčica, održanom prije takmičenje u konkurenciji odbojkašica dok će takmičenje za odbojkaše početi u nedjelju u 10 časova.

Generalni sponzor turnira je hotel „Play“, a pokrovitelji Odbojkaški savez Crne Gore, Opština Herceg Novi, Sportski centar Igalo.

U nedelju na teren će izaći odbojkaši:

PROGRAM

Nedjelja 15.07.2018.

I Kolo      10:00h Palos verdas (CG) A – Kućani (CG) A

10:45h Moćni (CG) B – Obilić (CG) B

II Kolo     11:30h Novljani (CG) A – Palos verdas (CG) A

12:15h Galimal (CG) B- Moćni (CG) B

III Kolo     13:30h Kućani (CG) A – Novljani (CG) A

13:45h Obilić (CG) B – Galiman (CG) B

 

Polufinale

15:00 Pobjednik grupe A – Dlugoplasirani grupe B

15:45 Pobjednik grupe B – Dlugoplasirani grupe A

 Treće mjesto

17:30 Poražene ekipe polufinala

Finale

18:30 Pobjednici polufinala

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button