Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach VolleySlajder

ODBOJKA NA PIJESKU Završen turnir u Herceg Novom, Zeleničani najbolji u muškoj konkurenciji

Hercegnovska, tačnije zelenička, ekipa Moćni rendžeri u sastavu Milan Dakić i Nemanja Milošević pobjednik je turnira u odbojci na pijesku održanog danas na terenu Sportskog centra Igalo. Dakić i Milošević su u finalu, rezultatom 2:0 (21:10, 21:16) savladali, takođe zeleničku ekipu Palos Verdas za koju su nastupili  Igor Ogurlić i Špiro Vučković.

Na drugo turniru u odbojci na pijesku ove sezone, a prvom ikada održanom u Herceg Novom, treće mjesto su osvojili Goran Gojković i Marko Golubić savladavši Branislava Stevića i Miodraga Dašića takođe rezultatom 2:0 (21:16, 23:21).

Na turniru je prikazana odlična odbojka, a svi učesnici su izrazili zadovoljstvo organizacijom i prije svega pohvalili kvalitet i uređenost terena na kojem su igrali.

Podsjetimo da je ekipa Dašta u sastavu Jelena Janković i Marija Zelenović iz Trebinja osvojila prvo mjesto u ženskoj konkurenciji na turniru održanom dan ranije. Janković i Zelenović su u finalu rezultatom 2:1 (22:20 ; 19:21; 15:9) savladala Novljanke Milicu Tufegdžić i Nađu Bulatović. Treće mjesto u konkurenciji žena pripalo je ekipi As iz Herceg Novog za koju su nastupile Duška Jovović i Tamara Munković, a koje su u borbi za bronzu savladale ekipu MIS u sastavu Mihaela Zelenović i Anđela Spahić.

Oba dana, prije i poslije zvaničnih mečeva, odigrane su revijalne utakmice u kojima su nastupile djevojčice i dječaci, ali veterani.

Turnir u Sportskom centru Igalo je dio projekta “Raširimo mrežu” koji je pokrenuo Odbojkaški savez Crne Gore  a sa ciljem stvaranja infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava. Projekat “Raširimo mrežu” je obezbijeđen od strane Svjetske odbojkaške federacije FIVB i Evropske odbojkaške federacije CEV, a podršku je dalo i Ministarstvo sporta Crne Gore.

Za prvo takmičenje ove vrste ikada organizovano u Herceg Novom prijavilo se ukupno deset(10) ekipa iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Generalni sponzor turnira je hotel „Play“, a pokrovitelji Odbojkaški savez Crne Gore, Opština Herceg Novi, Sportski centar Igalo.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button