Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajdertiker

Novi logo za nove pobjede

Novi logo za nove pobjede, naziv je konkursa Odbojkaškog saveza Crne Gore (OSCG) za izradu i kreiranje nove komunikativne platforme, kazao je predsjednik OSCG Cvetko Pajković. OSCG je raspisao konkurs za izradu novog loga, koji će od trajati od 7. do 27. marta.

“Poštovani prijatelji, kao što možete vidjeti, iza mene, piše Novi logo za nove pobjede. Želja nam je da se u 2015. godini, kad Crna Gora igra prvi put Svjetsku ligu, najelitnije odbojkaško takmičenje, posvetimo kreiranju jedne nove komunikativne platforme.

Sa novim logom šaljemo jednostavnu poruku da je 2015. godina, godina odbojke. 

Da li ćemo pobijediti ili izgubiti to još ne znam, ali je sigurno da odbojka zaslužuje nove pobjede. Nove pobjede ne moraju biti samo utakmice, nova pobjeda će biti atmosfera u samoj našoj Podgorici kada se bude igrala utakmica. 

Želimo da napravimo dobru komunikaciju sa školama, i ne želimo to da ostvarimo deset dana prije takmičenja, nego bukvalno od današnjeg dana mi krećemo u realizaciju kvalitetne pozicioniranosti odbojke u Crnoj Gori.

Iskreno vjerujem da ćemo uz pomoć i podršku medija uspjeti sa novim rješenjima, da nova pobjeda bude i naša otvorenost prema tržištu, ka potencijalnim klijentima. Kampanjama da nama Svjetska liga nije poklonjena, nego da smo u Svjetsku ligu došli igrom i radom i da se nadamo da ćemo igrati još više i da će odbojka postati još popularnija i za potencijalne sponzore i za potencijalne naše partnere.

Siguran sam da ćemo i nakon Svjetske lige nastaviti sa odbojkaškim aktivnostima, kao i sa razvojem “Beach volleya” i da ono zbog čega je odbojka danas sve popularnija u svijetu učini da odbojka u Crnoj Gori zauzme još značajnije mjesto. To naravno zavisi od nas.

Mi pružamo ruku ka tim potencijalnim mladim autorima iz Crne Gore i iz čitavog svijeta. Svima pružamo ruku i otvaramo se ka novim potencijalnim partnerima.

Želimo da naši igrači koji nastupaju za Crnu Goru shvate da ove godine, kada se bude igrala odbojka, da to bude u pravom smislu riječi festival odbojke, festival gostoprimstva.

Danas, 6. marta, na vrijeme krećemo u nove pobjede. Ovo je naš logo za nove pobjede.” – kazao je Cvetko Pajković, predsjednik OSCG na današnjoj konferenciji za novinare, održanoj u hotelu Podgorica.

Profesorica cetinjskog Fakulteta za likovne umjetnosti Suzana Pajović, koja je predsjednik komisije za izbor novog loga, kazala je da se raspsuje konkures za idejno i vizuelno rješenje OSCG.

Očekujem da se što više kandidata prijavi za konkurs, koji će trajati 20 dana. On je međunarodnog karaktera i biće jedinstven po tome što je predviđen za fizička i pravna lica. U komisiji su još moja kleginica sa cetinjskog fakulteta Ana Matić, obje smo sa smjera za grafički dizajn i Zoran Avramović, koji je direktor marketinške agencije”, kazala je Pajović.

Ona je naglasila da očekuje jedinstveno rješenje, znak koji će potencirati i pokazivati jedinstvenost, kao i da mora, imajući u vidu da se radi o savezu, imati nacionalne primjese.

“Biraće se samo najbolje rješenje i nadoknada najboljem kandidatu biće hiljadu EUR. Konkurs je pod šiframa. Nijesmo željeli da se radi redizajn starog loga, smatramo da je ovo šansa da se kroz novi logo daju krila OSCG i da se poradi na marketingu”, rekla je Pajović.

Konkurs pogledajte na našoj i engleskoj verziji:

KONKURS (CG verzija)

KONKURS (ENG version)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button