Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkašice)ReprezentacijaSeniorke

Nova priča protiv Islanda

Ženska odbojkaška reprezentacija u srijedu u Pljevljima, sa početkom od 18 časova, igra drugi meč u kvalifikacijama za EP

Riječi kapitenke reprezentacije Crne Gore Tatjane Bokan poslije utakmice sa Finskom, da ništa nije gotovo i da se bodovi iz tog meča mogu nadoknaditi u nekom drugom, vjerovatno su najbolji poziv njenim saigračicama, stučnom štabu, ali i navijačima da zaborave duel sa starta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i da se okrenu onome što slijedi.

Naše djevojke u srijedu od 18 časova u dvorani Sportskog centra “Ada” u Pljevljima igraju protiv Islanda, a bodovi iz tog susreta neophodni su da bi se sačuvala nada da nije nemoguće stići do jednog od prva dva mjesta u grupi B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Predstoji nam druga utakmica u kvalifikacijama, jako bitna kao i svaka, a u kojoj ćemo igrati protiv ekipe Islanda. Mi smo, po svemu sudeći, favoriti u toj utakmici, ali mislim da neće biti lako, pogotovo nakon poraza od Finske u prvom meču. Ono što mogu da kažem je da će naša ekipa ući maksimalno koncentrisana u ovaj meč i da ćemo dati sve od sebe da uzmemo ta tri boda koja su nam jako važna. Željela bih još da iskoristim priliku da pozovem ljude da dođu kao i protiv Finske u što većem broju da nas podrže ka našem cilju”, kazala je Melisa Cenović, libero reprezentacije Crne Gore.

U susretu sa Finskom atmosfera u dvorani u Pljevljima bila je zaista sjajna, nosila je naše igračice u prvom setu, koji su riješile u svoju korist. Ovog puta takva atmosfera gotovo sigurno bi garantovala trijumf protiv Islanda, koji nije u rangu Češke ili Finske, te pokazala da će forma reprezentacije Crne Gore rasti kako kvalifikacije budu odmicale, što je prije početka takmičenja i tvrdio selektor Milorad Krunić. Dakle, nada još postoji, ali više nema prostora za grešku.

“Nakon poraza od Finske u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, slijedi nam utakmica protiv Islanda. To je ekipa koju smo u prošlosti pobjeđivali, ali koju, kao ni tada, ni sada ne smijemo potcjenjivati. Smatram da su djevojke, kao i sručni štab, i dalje motivisane, ova tri boda bi nam dosta značila za kvalifikacije i ovom prilikom, takođe, želim da pozovem sve ljubitelje odbojke da dođu sjutra u Sportski centar “Ada” u 18 časova”, ističe srednja blokerka “crvenih” Katarina Budrak.

Povezani članci

Back to top button