Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Nikola Pješčić imenovan za komesara takmičenja OSCG

Dosadašnji komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović podnio je ostavku na mjesto komesara takmičenja iz ličnih razloga, uz zahvalnost Odbojkaškom savezu na podršci i ukazanom povjerenju

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore imenovao je Nikolu Pješčića, diplomiranog pravnika i nekadašnjeg odbojkaša, za novog komesara takmičenja OSCG.

Dosadašnji komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović podnio je ostavku na mjesto komesara takmičenja iz ličnih razloga, uz zahvalnost Odbojkaškom savezu na podršci i ukazanom povjerenju.

Nikola Pješčić, diplomirani pravnik iz Bara, bivši je odbojkaš koji je nakon završetka igračke karijere, ostao u odbojci – prvo kao koordinator za odbojku na pijesku u OSCG (2013-2021), zatim kao supervizor i član tehničke komisije za odbojku na pijesku BVA (2015-2021). Bio je dio organizacionog tima U17 Evropskog prvenstva 2020. godine za odbojkašice i U17 Evropskog prvenstva 2023. godine za odbojkaše u Podgorici, a takođe je bio i dio organizacionog tima COK-a za organizaciju Igara malih zemalja 2019.godine u Budvi. Nikola je od 2022.godine supervizor na utakmicama EPCG Superliga za odbojkaše i odbojkašice. Osim navedenog rada koji je vezan za odbojkaški sport, Nikola Pješčić takođe ima i veliko radno iskustvo još od 2006.godine do danas.

Odbojkaški savez Crne Gore se zahvaljuje Milošu Jovanoviću na dosadašnjem dugogodišnjem radu i saradnji i želi mu puno sreće i uspjeha u nekim novim poslovnim izazovima.

Povezani članci

Back to top button