Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkaši)Seniori

Bašić objavio spisak, okupljanje muške reprezentacije 18. aprila

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Crne Gore Veljko Bašić saopštio je spisak igrača koji će boraviti na pripremama za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje se održavaju u maju. Crna Gora je u kvalifikacionoj grupi F sa selekcijama Grčke, Gruzije i Azerbejdžana.

Okupljanje reprezentacije je u nedjelju 18. aprila u hotelu “Voco” u Podgorici, a dan ranije svi članovi ekipe će uraditi PCR testove na covid-19, a igrači ljekarske preglede.

Na spisku se nalaze:

Tehničari: Rajko Strugar, Nikola Radonić, Danilo Dubak;

Primači servisa: Vojin Ćaćić, Marko Bojić, Božidar Ćuk, Ivan Zvicer, Nemanja Peruničić;

Korektori: Milos Ćulafić, Aleksandar Minić, Milutin Pavićević, Jovan Delić, Bojan Strugar;

Srednji blokeri: Luka Babić, Ivan Ječmenica,  Blazo Milić, Matija Ćinćur;

Libera: Nikola Lakčević, Milos Kosović, Ivan Vlahović;

Osim selektora Veljka Bašića, u stručnom štabu su još njegovi pomoćnici Srđan Popović, Darko Prebiračević i Balša Radulović, kondicioni trener Vladimir Živanović, statističar Ajkut Ajdin, ljekar reprezentacije prof.dr Miroslav Kezunović, te fizioterapeuti Vladimir Dragojević i Drago Đurović.

Naši odbojkaši igraće 7, 8. i 9. maja na turniru u Tbilisiju (Gruzija), gdje će im protivnici redom biti Azerbejdžan, Grčka i domaća selekcija.

Azerbejdžan će biti prvi protivnik Crne Gore i na turniru u Podgorici, koji se održava 14, 15. i 16. maja, a u naredna dva susreta “crveni” će igrati protiv Gruzije i Grčke.

Šampionat za odbojkaše biće održan od 1. do 19. septembra, a domaćini će biti Krakov, Gdanjsk i Katovice (Poljska), Ostrava (Češka), Talin (Estonija) i Tampere (Finska). Sama završnica održaće se u Katovicama. Osim domaćina i najboljih osam ekipa sa posljednjeg šampionata održanog 2019. godine, plasman na EP izboriće pobjednici kvalifikacionih grupa, te pet najboljih drugoplasiranih reprezentacija.

KVALIFIKACIJE ODBOJKAŠA – GRUPA F

Turnir u Gruziji

7. maj

Azerbejdžan – Crna Gora

Gruzija – Grčka

8. maj

Crna Gora – Grčka

Azerbejdžan – Gruzija

9. maj

Grčka – Azerbejdžan

Crna Gora – Gruzija

Turnir u Crnoj Gori

14. maj

Gruzija – Grčka

Crna Gora – Azerbejdžan

15. maj

Grčka – Azerbejdžan

Gruzija – Crna Gora

16. maj

Azerbejdžan – Gruzija

Grčka – Crna Gora

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button