Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkašice)Seniorke

Masoničić saopštio spisak za pripreme, okupljanje odbojkašica 19.aprila

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Nikola Masoničić objavio je spisak igračica na koje računa prilikom priprema za kvalifikacione turnire za Evropsko prvenstvo. Crna Gora je u kvalifikacionoj grupi D sa ekipama Slovačke, Finske i Kosova, a turniri će se održati u Podgorici i Nitri (Slovačka).

Na spisku našeg selektora nalaze se:

Tehničari: Tamara Roganović, Evgenija Milivojević, Marija Šušić, Tijana Tvrdišić;

Primači servisa: Tatjana Bokan, Jelena Cvijović, Danijela Džaković, Milena Burzanović, Marija Tuševljak, Simona Petranović;

Korektori: Nikoleta Perović, Dijana Vuković,  Nevena Vukčević;

Srednji blokeri: Ana Otašević, Marija Milović, Mina Dragović, Saška Đurović;

Libera: Melisa Cenović, Lana Labović.

Selektoru Masoničiću, pomagaće treneri Predrag Đonović, Marko Radusinović i Zlatko Ćaćić. Kondicioni trener je Vladan Mihailović, statističar je Đorđe Nahod, ljekar reprezentacije je prof.dr Miroslav Kezunović, a fizioterapeut Tanja Savović.

Okupljanje je u ponedjeljak 19. aprila u hotelu “Voco” u Podgorici. Dva dana ranije obaviće se ljekarski pregledi i PCR testiranja na covid-19.

Prvi turnir kvalifikacija, koje bi našoj zemlji mogle da donesu istorijski, prvi plasman na Evropski šampionat, održaće se od 7. do 9. maja u Podgorici, a drugi od 13. do 15. maja u Nitri (Slovačka).

Evropsko prvenstvo za odbojkašice održaće se od 18. avgusta do 4. septembra u Beogradu (Srbija), Plovdivu (Bulgarska), Zadru (Hrvatska) i Kluž-Napoki (Rumunija). Borbe za medalje biće u Beogradu. Osim domaćina i osam najuspešnijih selekcija sa EP 2019, mjesto na šampionatu Starog kontinenta imaće po dvije prvoplasirane reprezentacije iz svih šest kvalifikacionih grupa.

KVALIFIKACIJE ODBOJKAŠICA – GRUPA D

Turnir u Crnoj Gori

7. maj

Finska – Slovačka

Crna Gora – Kosovo

8. maj

Slovačka – Kosovo

Finska – Crna Gora

9. maj

Kosovo – Finska

Slovačka – Crna Gora

Turnir u Slovačkoj

13. maj

Slovačka – Crna Gora

Kosovo- Finska

14. maj

Crna Gora – Finska

Slovačka – Kosovo

15. maj

Crna Gora – Kosovo

Finska – Slovačka

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button