Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSlajderSvjetska ligatiker

Minić: Bili smo u grču na startu, lijepo je Svjetsku ligu završiti pobjedom

Korektor naše reprezentacije Aleksandar Minić kazao je da je nacionalni tim u grču odigrao prvi set protiv Meksika, nakon kojeg je bilo jasno da Crna Gora neće igrati na završnom turniru Svjetske lige.

Našim odbojkašima trebala je pobjeda maksimalnim rezultatom, kako bi se nadali u poraz Venecuele od Tunisa i otišli za Frankfurt.

“I sinoć smo znali da postoje kalkulacije za plasman dalje. Čak nam se i otvorio put u neku ruku jer nam je trebala pobjeda maksimalnim rezultatom. Međutim, ušli smo u grču u utakmicu sa Meksikom. Osjećao se umor od prethodnih mečeva kod obije selekcije. Nažalost, izgubili smo prvi set, ali smo smogli snage da pobijedimo i na lijep način završimo Svjetsku ligu”, rekao je Minić.

Nijanse su na kraju dijelile našu reprezentaciju od mjesta na završnici u Njemačkoj.

“Dobili smo sve utakmice u Meksiko Sitiju i da smo u još jednom meču na tom turniri pobijedili za tri boda, možda bi sada tabela izgledala drugačije. Protiv Venecuele smo uspjeli da se vratimo poslije 2:0 za njih i da smo tu utakmicu dobili, siguran sam da bi turnir otišao u drugom smjeru”, istakao je Minić.

Nakon odmora, naše odbojkaše u septembru čekaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i borba sa nacionalnim timovima Španije, Njemačke i Švajcarske.

“Mislim da je Njemačka glavni favorit da na Evropsko prvenstvo ode sa prvog mjesta. Međutim, nećemo se predavati, ali je realno da se sa Španijom borimo za drugo mjesto, koje vodi u dodatne kvalifikacije za šampionat Starog kontinenta. Na nama je sada da dobro odmorimo, a onda se kvalitetno pripremimo za iskušenja u septembru”, zaključio je Aleksandar Minić, koji je imao 16 poena u trijumfu nad Meksikom.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button