Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSlajdertikerU18 (M)

Kadeti počeli pripreme na Cetinju

Muška kadetska reprezentacija okupila se danas na Cetinju u sklopu pripremama za predstojeće Balkansko prvenstvo, koje će se održati upravo na Cetinju 15.-19.jula.

” Pred nama je jedan kratak ciklus priprema koji ćemo pokušati što bolje iskoristiti, kako bi što spremnije dočekali start Balkanijade koja počinje 15-og jula. S obzirom na to da su 4 reprezentacije sa Balkanijade učestvovale na poslednjem Evropskom prvenstvu, jasno je koliko težak zadatak je pred nama. Međutim, mi ćemo se okrenuti isključivo sebi i uzdati u kvalitet koji posjedujemo. Svaki osvojeni set, a kamoli bod biće veliki uspjeh za nas. Na Cetinju ćemo imati dosta dobre uslove za rad, počevši od hotela pa do sale, tako da je na momcima da daju sve od sebe, a ja iskreno vjerujem da će im se trud isplatiti. ” – izjavio je selektor reprezentacije Predrag Ćorluka

Našoj reprezentaciji protivnici će biti prema rasporedu utakmica, sledeće reprezentacije: Rumunija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Bugarska i Turska. Svih 5 dana naša reprezentacija će igrati od 20 časova.

Na prozivci su bili sledeći igrači:

Veljko Marović

Duško Sekulić

Spasoje Caković

Miloš Petrović

Luka Bulatović

Balša Bulatović

Dalibor Lečić

Nikola Savić

Vladan Janković

Aleksandar Šćekić

Aleksandar Vidić

Ivan Zvicer

Stefan Pekić

Marko Božović

Lazar Dokić

Duje Bilčić zbog povrede ramena danas nije prisustvovao prozivci, a timu će se priključiti već sjutra.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button