Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mlađe kategorije

Juniorke Galeba osvojile titulu prvaka Crne Gore

Na finalnom turniru juniorskog prvenstva u odbojci, koji se održao u subotu 28. maja u Baru,u organizaciji ŽOK Galeb i Odbojkaškog saveza Crne Gore, juniorke Galeba su sa dvije pobjede ponijele titulu šampiona države u toj konkurenciji.

U polufinalu su se od 9h sastale ekipe Galeba i Budućnosti Bemax, a nakon slabije igre u prvom periodu i ulaska u ostatak meča sa setom zaostatka, Galebice su nastupile kvalitetnije i ubjedljivo slavile u naredna tri.
U drugom polufinalu je slavila borbena ekipa Rudara, dok je ekipu Morače slabije izdanje od prethodnog turnira koštalo plasmana u finale. Rezultat je bio 3:1 u korist djevojaka iz Pljevalja.
U meču za treće mjesto nije bilo mnogo drame i Morača je slavila rezultatom 3:0 protiv ekipe Budućnost Bemax.
Rezultatski isto je protekao i finalni meč, uz prva dva seta ekipa Rudara je držala priključak do polovine istih, dok je treći bio stvar rutine.
Nakon završenog finala, pojedinačne nagrade uručio je Nikola Vujačić, predsjednik ŽOK Galeb, dok je pehar i medalje prvoplasiranoj i drugoplasiranoj ekipi uručio selektor juniorske reprezentacije Marko Radusinović.
Najbolji libero – Mašanović Marijana(Galeb)
Najbolji bloker – Vučetić Tamara (Rudar)
Najbolji tehničar – Šušić Marija (Galeb)
Najbolji primač – Petrović Dušanka (Rudar)
Najbolji smečer – Vujošević Lana (Galeb)
Najbolji igrač – Čavić Teodora (Galeb)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button