Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSlajderSvjetska ligatiker

Ječmenica: Nadam se da nas poraz od Venecuele neće koštati plasmana na F4

Srednji bloker naše reprezentacije Ivan Ječmenica nada se da poraz od Venecuele neće koštati Crnu Goru plasmana na završni turnir Svjetske lige.

Nakon tri trijumfa na turniru u Meksiko Sitiju, sastav Slobodana Boškana je poslije pet setova zaustavljen od Venecuele na startu takmičenja u Tunisu.

“Nije sve u našim rukama, ali ćemo ići na pobjede u predstojećim utakmicama sa Tunisom i Meksikom. Nadam se da nas ovaj poraz neće koštati plasmana na završni turnir u Frankfurtu”, rekao je Ječmenica.

Loše odigrana dva seta su na kraju skupo koštala naše odbojkaše.

“Nismo ušli dobro u meč, a kada se to desi, teško je vratiti u utakmicu. Očigledno je da se nismo adaptirali na uslove u Tunisu i da nam je teško pao put iz Meksika, ali ne treba tražiti alibi, jednostavno u dva seta nismo bili na svom nivou. Kasnije smo unijeli energiju u igru, ušlo se u peti set koji je lutrija i na kraju su dva tri poena odlučila. Nedostajalo je možda malo koncentracije i sreće u tim trenucima”, istakao je Ječmenica.

Utakmici Crne Gore i Venecuele prisustvovalo je jedva 20 gledalaca u dvorani koja prima pet hiljada posjetilaca.

“Pitam se kako FIVB dozvoljava da se ovako igra bez publike. Sjećam se kako je prošle godine bilo u Podgorici, ne samo na našim utakmicama i zaista sam ponosan kako smo organizovali taj turnir”, zaključio je Ječmenica.

Gojko Ćuk je konstatovao da je ekipa odigrala daleko ispod realnih mogućnosti.

“Mnogo smo griješili. Ipak, uspjeli smo da se vratimo poslije minusa od dva seta, ali ne i da izdržimo do kraja. Idemo dalje, još su dva meča pred nama, ovaj tim se sigurno neće lako predati”, poručio je odlični srednjak.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button