Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GalerijaReprezentacijaSenioriSlajderSvjetska ligatikerVideo

Boškan: Zasluženo smo poraženi, nemam zamjerku na igru iz posljednja tri seta

Selektor naših odbojkaša Slobodan Boškan rekao je da je Venecuela zasluženo savladala Crnu Goru, koja je tek od trećeg seta počela da igra na svom nivou.

Strateg našeg nacionalnog tima nije imao što da zamjeri svojim izabranicima, kada je u pitanju igra u posljednje tri dionice utakmice.

“Venecuela je zasluženo pobijedila, ali smo se i mi borili odlično od početka trećeg seta. U prva dva seta nismo bili spremni za tešku utakmicu, agresivnog protivnika, koji je bio odličan u tim setovima, dok smo mi bili daleko od našeg nivoa igre. Tada su zasluženo poveli. Od treće dionice smo bili agresivniji i čvršći i počeli da pravimo razliku. U petom setu su odlučile nijanse, ali su zasluženo dobili i nemam što da zamjerim svojim igračima. Teško je kada jurite rezultat i poslije dobre igre u trećem i četvrtom setu i dobiti taj brejk, ali ne i nemoguće. Ostaje nam da izvučemo pouke i okrenemo se meču sa Tunisom sjutra”, rekao je selektor Slobodan Boškan, koji nije želio da se bavi kalkukacijama na koji način Crna Gora bi mogla da se domogne završnog turnira Svjetske lige u Frankfurtu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button