Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Javni poziv za prijavu kandidata za predsjednika OSCG

Odbojkaški savez Crne Gore objavljuje javni poziv odbojkaškim klubovima koji su članovi OSCG da predlože kandidata za predsjednika OSCG.

Prijave se vrše popunjavanjem i ovjerom forme za kandidaturu, a rok za podnošenje iste je 25.jun 2020.godine. (OSCG forma za prijavu kandidata)

Kandidata mora predložiti minimum jedan odbojkaški klub član OSCG i to pomoću popunjene i ovjerene forme (pečat kluba i potpis ovlašćenog lica) za kandidaturu, a ista se dostavlja lično ili putem pošte na adresu Odbojkaški savez Crne Gore, 19.decembra br.5 (Južna tribina stadiona), 81000 Podgorica. U slučaju da forma nije dostavljena po navedenoj proceduri i u datom roku, kandidatura se neće prihvatiti.

OSCG uredno predložene kandidate poziva (putem objave na sajtu www.oscg.me) da lično u prostorijama OSCG u roku od 3 dana dostave popunjenu i potpisanu Izjavu kandidata za predsjednika OSCG. (Izjava kandidata).

U slučaju da izjava nije uredno popunjena, potpisana i lično dostavljena u prostorijama OSCG u datom roku, kandidatura se neće prihvatiti.

U slučaju da su forma i izjava uredno popunjene i dostavljene, OSCG će istu proslijediti pravnoj službi na davanje mišljenja sa ispunjavanjem uslova kandidata shodno Zakonu o sportu i Statutu OSCG.

Kandidatura je validna u slučaju kada su ispoštovani svi navedeni koraci i kada pravna služba OSCG dostavi mišljenje u vezi sa ispunjavanjem uslova kandidata za izbor za predsjednika OSCG propisane Zakonom o sportu i Statutom OSCG.

Izborna Skupština OSCG je planirana za 23.jul 2020.godine, a poziv sa materijalom će biti blagovremeno poslat svim članovima.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button