Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
IN MEMORIAM

IN MEMORIAM: Petar Rahović

Dana 02.03.2015. nakon kraće i teške bolesti prestalo je da kuca plemenito srce Petra Rahovića.

U OK jedinstvo došao je 2001.g i već nakon dvije godine, dobija mjesto u seniorskoj ekipi, gdje se odličnim igrama ističe.

Kao prvotimac Jedinstva prolazi kroz najuspješniji period u istoriji kluba. Uz Budvansku Rivijeru I Budućnost jedan od uspješnijih klubova i nosioca obojkaške igre u Crnoj Gori, učesnik je mnogih seniorskih, juniorskih i kadetskih takmičenja, kao i jedan je od osvajača medalje sa MOSI igara.

petar rahovic

Povodom smrti Petra Peđe Rahovića, istaknutog sportiste i člana Odbojkaškog kluba „Jedinstvo” danas je u sali Skupštine Opštine održana komemorativna sjednica. O životu Petra Rahovića govorio je sekretar Odbojkaškog kluba Zoran Popović. Tom prilikom on je kazao da se završio jedan put ispisan čistotom, dobrotom, ljubavlju i vjerom. Umro je čovjek gotovo anđeoske čistote.

„Do unazad nekoliko dana njegova upornost i snaga pobjeđivali su i najteže bitke, ali bitku sa smrću, nije mogao da pobijedi. Bio je plemenita duša u kojoj je imalo mjesta za sve nas, i rijetko vrijedan i pošten pojedinac, bogat vrlinama, čovjek od principa i nepokolebljivog karaktera”, kazao je Popović i podsjetio da je Peđa u odbojkaški klub došao je 2001.godine, a već nakon dvije godine postao je član seniorkske ekipe, u kojoj se isticao odličnom igrom. Kao prvotimac „Jedinstva” prolazio je kroz najuspješniji period u istoriji kluba. Učesnik je mnogih seniorskih, juniorskih i kadetskih takmičenja, kao i jedan od osvajača medalja sa MOSI. Njegov prerani odlazak je veliki gubitak za njegovu porodicu i sve one koji su ga poznavali”, naglasio je Popović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button