Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
IN MEMORIAM

IN MEMORIAM: Bogoljub Bobo Radović

U nedjelju, 11.01.2015. nakon kratke i teške bolesti preminuo je Bogoljub-Bobo Radović, dugogodišnji prvotimac Jedinstva iz Bijelog Polja, naš saigrač, drug, prijatelj…

 Bogoljub Radović rodjen je 26.04.1989. u Bijelom Polju.

Odbojku je počeo da trenira sa 14 godina u školi odbojke OK Jedinstva. Već poslije dvije godine, njegov talenat i upornost mu obezbjeđuju mjesto u  seniorskoj ekipi u najboljoj postavi. Odličnim igrama u Prvoj ligi se ističe i u januaru 2007., kada dobija poziv za juniorsku reprezentaciju Crne Gore. Iste godine u julu biva član univerzitetske reprezentacije, na Univerzijadi u Rijeci. Kao prvotimac Jedinstva prolazi kroz najuspješniji period u istoriji kluba u kom Jedinstvo biva jedan od najuspješnijih klubova, odmah iza Budvanske Rivijere i Budućnosti. Kruna tog perioda je prvi izlazak u Evropu, u sezoni 2007/2008.

Kao junior, osvaja dvije srebrne medalje na prvenstvima Crne Gore. Igrajući za Opštinu Bijelo Polje osvaja brojne medalje na MOSI igrama.

 OK Jedinstvo će 17.01.2015. u 11h u sali SO Bijelo Polje održati komemorativnu sjednicu te i ovim putem poziva sve zainteresovane da odaju počast preminulom Bobu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button