Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Galeb drugi na turniru u Makarskoj

Odbojkašice Galeba su na 12.memorijalnom međunarodnom turniru “Kate Erceg 2014.” (Makarska,Hrvatska) u konkurenciji osam klubova (ŽOK Fortis – Zagreb,ŽOK Brda – Split,ŽOK Triglav – Kranj,ŽOK Široki – Široki,ŽOK Makarska – Makarska,ŽOK Rudar –Pljevlja i ŽOK Budućnost – Podgorica) zauzele drugo mjesto.

U mečevima u grupi ,Galebice su bile bolje od Budućnosti (2:0) i Širokog (2:0),dok su  poražene od ekipe Fortisa (2:1).

U polufinalu je savladana ekipa prvaka druge grupe,ŽOK Brda,rezultatom 2:0,a u finalnom meču, ekipa Fortisa je bila uspješnija i slavila sa 3:1 u setovima.

Mlade Galebice su ostavile izvanredan utisak,čemu u prilog govori i činjenica da su članice Galeba Vujošević Iva i Vojvodić Ivona uvrštene u prvi tim turnira,dok je Vojvodić Ivona ponijela titulu za najboljeg tehničara ovog jakog turnira.

Crnogorske ekipe su uspješno reprezentovale crnogorsku odbojku u Makarskoj,pored Galebovog drugog mjesta,Budućnost je zauzela peto,a Rudar sedmo mjesto.

Na turniru su nastupile Vujošević Iva,Vojvodić Ivona,Ratknić Aleksandra,Radević Ksenija,Malović Andrea,Vujović Nikoleta,Vulević Dragana,Oluić Maja,Vujošević Lana,Čavić Teodora,Ćaćić Katarina i Sekulović Vasilisa.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button