Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)Slajder

Galeb 2 prvak Druge lige

Luka Bar 2 – Galeb 2   1:3 (26:28,26:24,19:25,21:25)

Sa poslednjim sudijskim zviždukom, zajedno uz huku sa tribina, završilo se i ovogodišnje izdanje Druge lige. Druga ekipa Galeba je nakon skoro 2 sata igre savladala domaćina drugi tim Luke Bar sa rezultatom 3:1, time potpuno preokrenula rezultat u finalnoj seriji (prvi meč izgubili 3:2, u drugom pobijedili 3:0) i zasluženo ponijela naslov prvaka Druge lige.
U prva dva seta viđena je prava rezultatska klackalica (prvi uzima Galeb 2, a drugi Luka Bar 2) i set lopte za oba sastava, dok u trećem domaća ekipa bolje startuje i pravi osjetnu prednost oko drugog tehničkog tajm auta, nakon kojeg su mlade galebice zaigrale znatno bolje i odlučnije i sa 18:14 prvo stigle na 18:18, te potpuno preokrenule i privele set kraju – 19:25.
Četvrti period igre je protekao u dominaciji Galeba 2 u  velikom dijelu seta, imale su gostujuće igračice i velikih 11:20 prednosti, ali domaća ekipa je opasno priprijetila i prišla na nekoliko poena razlike, međutim nedovoljno da se rezultat preokrene – 21:25 za Galeb 2 i titula prvaka Druge lige.
Luka Bar 2:
Bubanja, Zoronjić, Martinović, Rosić, Vuković, Pepđonović, Pavlović, Zavisić, Gvozdenović,Čović, Vukoslavčević i Dević.
Trener: Dobrković Blažo
Galeb 2:
Stanišić, Barjaktarević J., Ratknić S., Ratknic J. Barjaktarević A.,Sušić, Ćaćić, Marotić, Šćepanović, Mumović, Vuleković i Nikolić.
Trener: Ćaćić Zlatko
Sala: Poljoprivredne škole
Gledalaca: oko 150
Sudije: Milorad Delić i Predrag Beljkaš

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button