Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGRaznoSlajder

EKOMEN i OSCG: Vušurović, Miljković i Gerić 10.oktobra na Ekonomskom fakultetu!

Sportsko društvo Ekomen u saradnji sa Odbojkaškim savezom Crne Gore organizuje sportsku tribinu pod nazivom ,,Najbolji najboljima”, koja će se održati u srijedu, 10. oktobra 2018. godine, sa početkom u 19h, u Amfiteatru Montenegro na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

Gosti će biti proslavljeni odbojkaši i osvajači zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine: Andrija Gerić, Igor Vušurović i Ivan Miljković.

Andrija Gerić je u svojoj profesionalnoj karijeri dugoj 20 godina nastupao za klubove iz Srbije, Italije, Turske i Grčke, pa se, pored mnogobrojnih priznanja i medalja na reprezentativnom nivou, i na klupskom planu okitio titulom šampiona Evrope, kao i titulom u CEV kupu, a bio je i šampion u prvenstvima Jugoslavije i Italije. Po završetku karijere stekao je zvanje diplomiranog psihologa, a paralelno je završio NLP metodologiju za Mentalnog coach-a.

Igor Vušurović je jedan od najboljih crnogorskih odbojkaša svih vremena. Nakon svoje profesionalne karijere, ostao je u svijetu sporta, pa je bio direktor Uprave za mlade i sport, a sada je direktor Igara malih zemalja koje će se održati u Crnoj Gori krajem maja sljedeće godine, pa je ovo odlična prilika da se studenti i šira javnost upoznaju sa Igrama još bolje.

Ivan Miljković se na osnovu brojnih individualnih priznanja smatra jednim od najboljih odbojkaša svijeta svih vremena. Nosio je dresove reprezentacije Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, te i Srbije. Pored olimpijskog zlata, Ivan se može pohvaliti srebrom i bronzom sa svjetskih prvenstava, bronzom sa Svjetskog kupa, dvije zlatne i tri bronzane medalje sa evropskih prvenstava… Sa klubovima je osvajao Ligu šampiona, Čelendž kup, CEV, kao i titulu prvaka Italije, Grčke i Turske. Nakon završetka igračke karijere, Miljković obavlja funkciju prvog potpredsjednika u Odbojkaškom savezu Srbije.

S obzirom na ograničen kapacitet Amfiteatra, neophodno je da studenti i prijatelji društva, ali i svi zainteresovani rezervišu svoje mjesto prijavom OVDJE.

Ne propustite priliku da ovaj semestar započnete druženjem sa najboljima!

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button