Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVOSCG

Delegacija CEV-a u Podgorici

Delegacija Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) posjetila je Crnu Goru i Odbojkaški savez Crne Gore u okviru inspekcije i obilazaka dvorana i hotela za U17 Evropsko prvenstvo 2023 u konkurenciji odbojkaša.

U delegaciji CEV su bili Zdeslav Barač, član Administrativnog borda CEV i predsjednik žirija U17 EP 2023 i Periklis Bakodimos, član žirija U17 EP 2023. Goste su dočekali Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG i Miloš Jovanović, komesar takmičenja OSCG.

Predstavnici CEV-a, zajedno sa domaćinima iz Odbojkaškog saveza Crne Gore, posjetili su dvorane „Verde”, “Univerzitetski sportski centar”, trening dvoranu srednje škole u Golubovcima, hotele “voco Podgorica”, “Verde” i “Philia”, kao i prostorije OSCG.

Četvrto U17 Evropsko prvenstvo za odbojkaše održaće se od 19. do 30. jula u Podgorici u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore. Utakmice će se igrati u dvorani kompleksa „Verde“ i Univerzitetskoj sportskoj dvorani.

Crna Gora u grupi sa prvakom starog kontinenta na EP u Podgorici

Povezani članci

Back to top button