Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Cvetko Pajković učestvovao u prvom sastanku Komisije za evropske kupove

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković učestovovao je u radu prvog, “on-line” sastanka Komisije za evropske kupove, koji je održan nakon 41. Kongresa CEV-a i formiranja Komisije.

Sastankom je predsjedavao Roman Stanislavov, predsjednik Komisije, koji je na početku pozdravio gospođu Rit Oms, počasnog predsjednika Komisije, dugogodišnjeg potpredsjednika CEV-a i predsjednika Komisije za evropske kupove, kao i nove članove Komisije, među kojima su Cvetko Pajković, Đula Mešter (Srbija), Vojćeh Kaspšik (Poljska), Valentin Pomakov (Bugarska), Marek Prokeš (Slovačka), Masimo Rigi (Italija) i Jorgos Stefanidis (Grčka).

Na sastanku je razgovarano o idejama i rješenjima za detaljni četvorogodišnji plan, koji će biti predloženi Administrativnom Bordu CEV-a na razmatranje i usvajanje, sa ciljem da se nastavi kontinuirani napredak odbojkaških takmičenja u evropskim kupovima uprkos izazovima koje donosi pandemija virusa korona.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button