Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach Volley

Beč spreman za novi spektakl u odbojci na pijesku

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo u odbojci na pijesku biće spektakularan događaj i proslava sporta u samom srcu Beča, a održače se od 11. do 15. avgusta na specijalno izgrađenom stadionu na terenu bečkog klizačkog kluba!

Detalje vezane za završnicu ovog velikog takmičenja, saopštio je predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić na konferenciji za novinare u hotelu Interkontinental u Beču.

„U izazovnim vremenima poput onih u kojima trenutno živimo, posebno sam ponosan što mogu da saopštim detaljnije informacije o tako velikom događaju kao što je EuroBeachVolley 2021. Uvjeren sam da su u ACTS razvili koncept koji će biti kombinacija pozitivne energije, sjajnog osjećaja i iskustva u organizaciji, koje svi povezujemo s odbojkom na pijesku, zajedno sa sigurnošću svih učesnika. EuroBeachVolley 2021. u Beču uputiće poruku nade i pomoći će nam da nadahnemo sljedeću generaciju vrhunskih odbojkaša na pijesku. Želim da zahvalim lokalnim i nacionalnim vlastima na njihovoj nepokolebljivoj podršci, što pokazuje da razumiju da sport i događaj kao što je EuroBeachVolley mogu igrati vodeću ulogu prilikom povratka u neku vrstu normalnosti nakon pandemije”, rekao je predsjednik CEV-a Boričić.

Austrijski vicekancelar i ministar za umjetnost, kulturu, civilni sektor i sport, Verner Kegler, nije krio svoju strast prema odbojci na pijesku.

“Zaista je izuzetno da je EuroBeachVolley već četvrti veliki događaj odbojke na pijesku koji se održava u našoj zemlji u posljednjih osam godina. To pokazuje da su odbojka na pijesku i Austrija nerazdvojni i radujem se povratku tako velikog takmičenja u Beč”, kazao je Kegler.

 “Da bi se sportski događaji odvijali u vrijeme pandemije, potrebne su nam ideje i inovativni koncepti. To će biti slučaj s ovim prvenstvom i možete biti sigurni da ćete osjetiti groznicu kada dođe vrijeme za akciju”, istakao je Peter Haker, bečki gradski vijećnik zadužen za sport.

Beč je bio domaćin Svjetskog prvenstva u odbojci na pijesku 2017. godine, kada je zablistao domaći par Klemens Dopler i Aleksander Horst, koji je osvojio srebrnu medalju, izgubivši u finalu od Brazilaca Evandra Gonkalveša i Andrea Lojola.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button